logo
Welcome Guest! To enable all features please Giriş or Kayıt.

Bildirim

Icon
Error

ARI YONCA
#1 Gönderildi : 5 Mart 2016 Cumartesi 13:12:29(UTC)
ARI YONCA

Sıralama: Newbie

Gruplar: Registered
Katılan: 5.03.2016(UTC)
Mesajlar: 0
Turkey
Konum: AKSARAY

THE PROTEIN COMING FROM THE NATURE
DOĞADAN GELEN PROTEİN

The quality of the raw feed depends on some factors such as the choice of the product,climate,harvest,soil characteristics and management.The vegetative phase of the plant, age of mow,techniques of harvest,dehumidification,the humidity of the product and the package conditions affects the quality of the feed.
Kaba yemin kalitesi; ürün çeşitlerinin seçimi , iklim koşulları ,hasat , toprak özellikleri ve yönetimi gibi bir dizi faktöre bağlıdır.Bitkinin vejetatif faz , biçmeyaşı ,hasat için kullanılan teknikler, kurutma ve ürün nemi daha sonra saklama koşulları hayvana ulaşıncaya kadar yemin kalitesini etkilemektedir

Mowing and gathering are carried out by using the state of the art technology. Time of the gathering is decided by the agronomist.The most suitable time for gathering is waited to prevent the leaf pruning, loss of protein and fiber .
Biçim ve toplama en gelişmiş teknolojiler ile yapılır. Toplama zamanı özenle agronomist tarafından değerlendirilir.Yaprakların dökülmemesi, Protein ve lif kaybını önlemek için en uygun zaman seçilir.

Arı alfalfa feed products may be dried under the sun or dehidrated in a drying plant. Dehydration helps to keep the nutritional elements.During te dehydration process, the chopped alfalfa is dehumidified with the help of the hot air flow. The product put into the oven comes out with %12-15 humidity. Then, depending on the demand of the production, the product is pelleted or baled.
Arı yonca Yem ürünlerii güneşte kurutulmuş veya kurutma tesisinde dehidrasyon yapılarak üretilmiş olabilir.Dehidrasyon besin özelliklerini muhafaza etmeyi kolaylaştırmaktadır. Dehidrasyon yonca sürecinde doğranmış yonca , doğal enerji kaynaklarının yanması ile üretilen bir sıcak hava akışı vasıtasıyla , mevcut nemin çoğunu ortadan kaldırır.Fırın içine giren mamül( % 12-15 nem )ile çıkış yapar. Daha sonra üretim isteğine göre balyalama veyahut pellet leme ünitesine giderek ambalajlanır.

Pelleted or baled products are kept in our store after the quality control is done considering the humidity and protein rates. Until the products are delivered to the customs, the quality controls are done periodically.
Bu konudaki kullanıcılar
Guest
Forumu Atla  
Bu foruma yeni konular postalayamazsınız.
Bu forumda ki konulara yeni posta gönderemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı silemezsiniz.
Bu forumdaki postalarınızı düzenleyemezsiniz.
Bu forumda anketler yaratamazsınız.
Bu forumdaki anketlere oy veremezsiniz.